15 oktober 2016

A4N Network Solutions Security

A4N Network Solutions levert en beheerd diverse security producten.

Firewalls Dedicated Security/Firewall appliances. A4N is gespecialiseerd in CheckPoint, Juniper, Sophos, PfSense. Dit kan voor zowel MKB als Enterprise omgevingen zijn.
Uiteraard zal een dit op maat gemaakte dienstverlening zijn. De kosten tussen de diverse merken verschillen enorm en hierin kan A4N voor u een goede balans vinden.
Onderdeel van de Firewall is uiteraard de standaard toegang tot bedrijfapplicaties, maar de appliances kunnen tegenwoordig veel meer;

a4n-logo-zwart-rgb

webscanning; Alle dataverkeer van uw medewerkers wordt gescanned op de appliance, maar desgewenst ook al op de werkplek van de gebruiker zelf.
Identity Awareness;Deze dienst registreert het gebruik van data per computer, maar ook per medewerker. Belangrijk in combinatie met de Application Control
Application Control Bepaal middels een bedrijfsbeleid wat (een groep) medewerkers wel of niet aan data mag genereren. Bijvoorbeeld: de HR afdeling mag wel naar facebook en linkedin, maar de CallCentre afdeling mag dit niet. Zo kunt u zelfs een stuk productiviteit zelf in de hand houden!
Remote Access Voor de medewerkers welke niet op kantoor zijn. Deze kunnen overal vandaan een veilige verbinding opbouwen naar kantoor om diens werkzaamheden te verrichten.
Site to Site VPN Indien u zeer regelmatig zaken doet met een leverancier of klant of partner en beide partijen willen werkzaamheden verrichten in elkaars data netwerk, kan er een zeer veilige verbinding worden opgebouwd tussen de twee bedrijven. het dataverkeer wordt dan beveiligd over het internet gestuurd, en kan een ieder diens werkzaamheden verrichten.

Uiteraard zijn er nog meer Security Elementen, maar bovenstaande is bij organisaties, buiten rapportages, de meest gevraagd features.

A4N Network Solutions kan samen met u kijken wat voor u van belang is en hierop de juiste elementen zoals hierboven vermeld, implementeren en beheren. En dit uiteraard 7x24x365

Neemt u gerust contact met ons op indien u omtrent Security vraagstukken heeft waar u meer over wilt weten.