15 oktober 2016

A4N Network Solutions Consultancy

A4N Network Solutions is gespecialiseerd in de aanleg en beheer van complete bedrijfsnetwerken. Zelfs voor bedrijven met 34 nevenvestigingen door de hele wereld. A4N is flexibel, denkt praktisch mee in oplossingen, doch wil het uiteraard veilig, maar ook eenvoudig houden.

A4N neemt deel aan diverse projecten bij bedrijven. Of dit nu om een herziening van een netwerk gaat of aanleg van een compleet nieuw netwerk. A4N kijkt met een verse en onpartijdige blik naar het design of de wensen en eisen. A4N neemt deel aan de implementatie indien gewenst en kan het beheer overnemen, of overdragen aan de betreffende IT Beheerders.

Ook kan het zijn dat u een probleem heeft binnen uw netwerk waar u, of uw IT Beheerders niet uitkomen. Dan helpt het vaak om ook hier weer een verse blok op te werpen en met onze technische kennis is het nog nooit voorgekomen, dat een probleem niet is opgelost!

Consultancy kan heel breed zijn. Wellicht heeft u alleen ondersteuning nodig voor vervanging van werkplekken, aanleggen van bekabeling, of een complete verhuizing van netwerk elementen.
A4N helpt, adviseert en implementeert!

Neem gerust contact met ons op omtrent uw vraagstukken.